Patsy

Marianne Elisabeth Ottestad

Utdannet ved den Franske Kosmetolog Skole, tok eksamen i 1993. Har jobbet som hudterapaut i over 20 år, lang erfaring og spesialisert seg i hudbehandlinger, farging av vipper og bryn,samt forming/shaping av bryn,voksing, kroppsbehandlinger, utfører også større terapautiske behandlinger innenfor acne, aging og livsstilscoaching. Skreddersyr behandlinger ut i fra behov med oppfølging. Jobber helhetlig og tverrfaglig – alle problemer er til for å løses.

 

Ansatt

Vibeke Enoksen

Utdannet hudpleier ved Oslo Hudpleieakademi i år 2000. Har bred erfaring innen hudterapi, massasje, lymfedrenasje, makeup, manikyr, pedikyr, voksing, derav brasiliansk og form av bryn. Har 5 års erfaring fra New York, med spesialfelt innen voksing og form av bryn. Har stor fokus på nøyaktighet og er opptatt av det helhetlige og deg som individ.

 

Frode

Frode Molund Haugen

Frode Molund Haugen har siden 2005 gjennomført spesialistkurs hos Qmed/Galderma og har autorisasjon som spesialist innen Restylane og Azzalure(Botox) behandlinger. Han benytter aktivt hele produktserien fra Restylane, samt de ulike teknikker og spekteret av produkter som Restylane har.

 

Sveinmorten

Svein Morten Aune

Svein Morten Aune har siden 2009 gjennomført spesialistkurs hos Qmed/Galderma og har autorisasjon som spesialist innen Restylane og Azzalure (Botox) behandlinger.

Han benytter aktivt hele produktserien fra Restylane, samt de ulike teknikker og spekteret av produkter som Restylane har. Nivået spesialist krever mange år med praksis, erfaring og kursing, og pr i dag er det kun 20 spesialister i hele Norge.

 

Henrik

Henrik Lepistö

Henrik er utdannet helseterapeut på Solbackaakademiet i Sverige,og certifisert personlig trener&lærer på Fustra Norge. Han jobber helhetlig,hvor hans kunnskap om hva som påvirker menneskers helse,knyttes sammen-alt har en sammenheng! Han jobber med: Dyp muskelmassasje,klassisk massasje,spa massasje,taktil avslappingsmassasje,healende massasje,triggerpunkts massasje,ansiktsmassasje&terapautiskstrech

 

Clinique Renaissance / Briskebyveien 38 inngang Lallakroken 0259 Oslo / Tel. 22 43 00 18 / post@cliniquerenaissance.no