Patsy

Marianne Elisabeth Ottestad Nyquist

Utdannet ved den Franske Kosmetolog Skolen. Eksamen i 1993, lang erfaring og spesialisert i større terapeutiske behandlinger. Hud er helse og tenker derfor holistisk! Skreddersyr behandlinger for ansikt/hals/bryst. Motto: alle problemer er til for å løses uansett hudtilstand!

 

Ansatt

Vibeke Enoksen

Utdannet hudpleier ved Oslo Hudpleieakademi i år 2000. Har bred erfaring innen hudterapi, massasje, lymfedrenasje, makeup, manikyr, pedikyr, voksing, derav brasiliansk og form av bryn. Har 5 års erfaring fra New York, med spesialfelt innen voksing og form av bryn. Har stor fokus på nøyaktighet og er opptatt av det helhetlige og deg som individ.

 

Frode

Frode Molund Haugen

Frode Molund Haugen har siden 2005 gjennomført spesialistkurs hos Qmed/Galderma og har autorisasjon som spesialist innen Restylane og Azzalure(Botox) behandlinger. Han benytter aktivt hele produktserien fra Restylane, samt de ulike teknikker og spekteret av produkter som Restylane har.

 

Sveinmorten

Svein Morten Aune

Svein Morten Aune har siden 2009 gjennomført spesialistkurs hos Qmed/Galderma og har autorisasjon som spesialist innen Restylane og Azzalure (Botox) behandlinger.

Han benytter aktivt hele produktserien fra Restylane, samt de ulike teknikker og spekteret av produkter som Restylane har. Nivået spesialist krever mange år med praksis, erfaring og kursing, og pr i dag er det kun 20 spesialister i hele Norge.

 

Clinique Renaissance / Briskebyveien 38 inngang Lallakroken 0259 Oslo